Friday, January 21, 2011

ты идешь

hahahahahaha...aku x tau nak letak apa kat blog ni..nak tulis x da benda best...
jadi..apa yang kita boleh buat adalah copy n paste lagu.....

kau pergi.....apsal lagu aizat ni sedih sangat??

tambah2 lagi orang komen kat bawah tu tulis teringat dekat ibu dia....
dan lagu ni dalam filem talentime pun memang perform lepas ibu dia meninggal..
sedih oooooo...

selepas 25 tahun anugerah juara lagu,bayangkan....
1 lagu j yang dibuat untuk ibu..... exist-ibu....selepas 25 tahun!!!!!!!!!!!

1 AJl ada 12 lagu
25 AJL??? 300 lagu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sekali j kita boleh ingat dekat ibu????
haihhhhhhhh

ko boleh buat ghazal untuk rabiah , isabella , balqis , mimpi laila
tapi ibu???

sedih atau tidak???



"kaulah laguku,kau irama terindah, tak lagi aku dengari,,,,"

kau pergi....

video

No comments:

Post a Comment